Ndihmoni familjen tuaj të jetë e aftë dhe e shëndetshme, të qëndrojë e lidhur dhe të rritet në karakter.

Family.fit është një program për të gjitha moshat që është i përshtatshëm në mënyrë ideale për të ndihmuar familjen tuaj të rriten së bashku me besim dhe palestër. Secila sesion është në dispozicion në faqen e internetit dhe si një PDF i shkarkueshëm. Ne kemi mbi 1500 seanca në dispozicion në të gjithë 21 gjuhë.

Ju dhe familja juaj mund t'i përdorni këto seanca për t'u lidhur në mënyra argëtuese dhe për të ushtruar rregullisht në shtëpinë tuaj, apartament ose park lokal. Me pak krijimtari, të gjithë mund të jenë të aftë dhe të shëndetshëm, të qëndrojnë të lidhur dhe të rriten në karakter dhe besim.

ff christmas

Kjo paketë me 12 sesione është një seri leximesh dhe sfidash fizike Advent që do ta ndihmojnë familjen tuaj të përqëndrohet në historinë e lindjes së Jezusit për 12 ditë përpara Krishtlindjes.

ff christmas montage

Zgjidhni nga opsionet më poshtë

Dëshironi përvojën e plotë?

Karakteristikat: 3 seanca me gjatësi të plotë për të ndihmuar familjen tuaj të lëvizë, të sfidohet, të eksplorojë dhe të luajë gjatë javës.

Ideale për: Familjet që duan përvojën e plotë me mundësinë për të shkuar më thellë.

Shkurt në kohë?

Karakteristikat: Sesione 3 x 7 minutëshe për të ndihmuar familjen tuaj të rritet në gjendje fizike dhe besimi gjatë javës.

Ideale për: Familjet me më pak kohë të cilët dëshirojnë të fillojnë me familjen.

Ndiheni krijues?

Karakteristikat: Shumë opsione që mund të përzieni dhe përputhen për të krijuar seanca të përshtatshme në mënyrë unike për familjen, grupin ose kishën tuaj.

Ideale për: Ata që duan lirinë për të hartuar seancat e tyre.

wk 5 cover

Po kërkoni seancën më të fundit?
Ju mund ta gjeni atë këtu:

Gjithashtu i disponueshëm për aplikacionin Bibla YouVersion

A e përdorni tashmë aplikacionin Bibël në smartphone-in tuaj?

Tani mund ta provoni familjen.fit si një plan përkushtimi pesë ditor në aplikacionin tuaj të Biblës.

bible app icon
dancing family