JuVersion

Plani i aplikacionit të Bible. Family.fit YouVersion përmban pesë seanca ditore. Ju mund ta përdorni këtë kohë 10-minutëshe. Përshtatuni për t'u argëtuar dhe për të ndërtuar palestër dhe besim me familjen tuaj. Mund të përshtatet për çdo kombinim shtëpiak dhe grupmoshë. Nuk përdor pajisje speciale, vetëm një hapësirë të vogël dhe imagjinatën tuaj.

Biblioteka më poshtë përmban të gjitha planet tona të aplikacioneve biblike. Nëse jeni duke kërkuar për një sesion të plotë atëherë provo ketu, për një sesion FAST provo ketu, ose nëse jeni duke kërkuar për një sesion më fleksibël ku mund të krijoni tuajin atëherë provo ketu.

Titulli i SesionitFormatiGjuheLidhje

Në Zotin ne jetojmë dhe lëvizim

YVAfrikanisht (Afrikanisht)

Në Zotin ne jetojmë dhe lëvizim

YVالعربية (arabisht)

Në Zotin ne jetojmë dhe lëvizim

YVGjermanisht (gjermanisht)

Në Zotin ne jetojmë dhe lëvizim

YVAnglisht (anglisht)

Në Zotin ne jetojmë dhe lëvizim

YVEspañol (Spanjisht)

Në Zotin ne jetojmë dhe lëvizim

YVFrançais (frëngjisht)

Në Zotin ne jetojmë dhe lëvizim

YV日本語 (japoneze)

Në Zotin ne jetojmë dhe lëvizim

YVPortugez (Portugez BR)

Në Zotin ne jetojmë dhe lëvizim

YVPortugeze (Portugeze PT)

Në Zotin ne jetojmë dhe lëvizim

YVSerbisht (serbisht)