Ndërtoni tuajin

Family.fit "Build Your Own" është këtu! Tema e këtij programi të parë është Qëndrimet e Shëndetshme. Çdo program Family.fit Build Your Own ju jep juve dhe familjes suaj fleksibilitetin për të ndërtuar seancat tuaja unike çdo javë për 10 javë. Do të gjeni seksione mbi ushtrimet e ngrohjes, lojërat, sfidat, përkushtimet dhe pikat e diskutimit.

Shkarkoni këtë poster me një faqe për ta printuar dhe varur në murin tuaj. Në tre hapa të thjeshtë, familja juaj mund të ndërtojë sesionet tuaja aktive.

Biblioteka më poshtë përmban të gjitha sesionet tona Build Your Own. Nëse jeni duke kërkuar për një sesion të plotë atëherë provo ketu, ose nëse jeni duke kërkuar për një sesion FAST atëherë provo ketu.

Titulli i SesionitFormatiGjuheLidhje

Qëndrimet e shëndetshme

BYOAfrikanisht (Afrikanisht)

Qëndrimet e shëndetshme

BYOGjermanisht (gjermanisht)

Qëndrimet e shëndetshme

BYOAnglisht (anglisht)

Qëndrimet e shëndetshme

BYOEspañol (Spanjisht)

Qëndrimet e shëndetshme

BYOFrançais (frëngjisht)

Qëndrimet e shëndetshme

BYOPortugez (Portugez BR)

Qëndrimet e shëndetshme

BYOSerbisht (serbisht)