Prezantimi

Si ta bëni fitnesin të bëhet një pjesë e rëndësishme e jetës së familjes tuaj

Luaj Video

Bëni ushtrime disa herë në javë. Gjeni një kohë që do të funksionojë për të gjithë.

Vendosni qëllime personale. Krahasoni përmirësimet me më të mirën tuaj personale.

Bëjeni argëtues!

 • Bëhuni aktiv së bashku
 • Luan lojera
 • Përfshini të gjithë në familje
 • Shkoni brenda ose jashtë
 • Jini krijues dhe improvizoni me atë që keni

Sfidoni njëri -tjetrin

 • Lejoni nivele të ndryshme sfidash sipas aftësisë, madhësisë dhe moshës
 • Respektoni njëri -tjetrin
 • Dëgjoni në mënyrë aktive
 • Ndani Family.fit - është falas!
 • Mos bëni ushtrime që shkaktojnë dhimbje ose përkeqësojnë çdo dhimbje ekzistuese
 • Mos ushtroni nëse jeni të sëmurë. Lani duart para dhe pas familjes.fit.

Marrëveshje e rëndësishme

Duke përdorur këtë burim ju pajtoheni me tonën Termat dhe Kushtet siç është detajuar plotësisht në faqen tonë të internetit. Këto rregullojnë përdorimin tuaj të këtij burimi nga ju dhe të gjithë ata që ushtrohen me ju. Ju lutemi sigurohuni që ju dhe të gjithë ata që ushtrohen me ju i pranoni këto kushte dhe kushte plotësisht. Nëse nuk pajtoheni me këto terma dhe kushte ose ndonjë pjesë të këtyre kushteve, nuk duhet ta përdorni këtë burim.

Terminologjia

 • A nxehje është një veprim i thjeshtë që i ngroh muskujt, merr frymë më thellë dhe pompon gjak. Luani muzikë argëtuese dhe me ritëm të lartë për aktivitetet tuaja të ngrohjes. Bëni një sërë lëvizjesh për 3-5 minuta.
 • Stërvitje lëvizjet mund të shihen në video në mënyrë që të mësoni ushtrimin e ri dhe ta praktikoni mirë. Fillimi ngadalë me një fokus në teknikë do t'ju lejojë të shkoni më shpejt dhe më fort më vonë.
 • Shtrihet kanë më pak gjasa të shkaktojnë lëndime kur bëhen PAS ngrohjes. Përdorni një pjesë muzikore më të ngadaltë për të bërë shtrirje. Shtrihuni butësisht - dhe mbajeni për pesë sekonda.
 • Pushoni dhe shërohen pas lëvizjes energjike. Biseda është e mrekullueshme këtu.
 • Prekni është një mënyrë për të kaluar ushtrimin tek personi tjetër. Ju mund të zgjidhni mënyra të ndryshme për të “trokitur jashtë” p.sh. duartrokitja e dorës, bilbili, armët e gishtave, shkelja e syrit etj. Ju e bëni atë!
 • A Më e mira personale (PB) është një mënyrë për të konkurruar kundër vetes dhe jo të tjerëve.

Ju lutemi qëndroni të lidhur

Ne shpresojmë që ju të gëzoni Family.fit. Kjo është bërë nga vullnetarë nga e gjithë bota. Të gjitha sesionet e reja të familjes.fit do t'i gjeni këtu në këtë faqe interneti.

Faqja e internetit ka informacionin më të fundit, mënyrat se si mund të reagoni mendimet tuaja dhe është vendi për të qëndruar i lidhur me Family.fit!

Nëse ju pëlqeu kjo, ju lutemi ndani me miqtë tuaj dhe të tjerët që i njihni të cilët mund të duan të marrin pjesë.

Ky burim jepet lirshëm dhe ka për qëllim që t'u jepet lirshëm të tjerëve pa asnjë kosto.

Nëse e përktheni këtë në gjuhën tuaj, ju lutemi shpërndajeni përsëri në faqen në internet ose dërgojeni me email [email protected] kështu që mund të ndahet me të tjerët.