Krishtlindjet

Kjo paketë me 12 sesione është një seri leximesh dhe sfidash fizike Advent që do ta ndihmojnë familjen tuaj të përqëndrohet në historinë e lindjes së Jezusit për 12 ditë përpara Krishtlindjes.

Biblioteka e mëposhtme përmban të gjitha sesionet tona të Krishtlindjeve në gjuhë të ndryshme. Nëse jeni duke kërkuar për një seancë të PLOTË atëherë provo ketu, ose nëse jeni duke kërkuar për një sesion FAST atëherë provo ketu.

Titulli i SesionitGjuheLidhje

Krishtlindje 2021

Afrikanisht (Afrikanisht)

Krishtlindje 2021

العربية (arabisht)

Krishtlindje 2021

Gjermanisht (gjermanisht)

Krishtlindje 2021

Anglisht (anglisht)

Krishtlindje 2021

Español (Spanjisht)

Krishtlindje 2021

Français (frëngjisht)

Krishtlindje 2021

Italiano (italisht)

Krishtlindje 2021

Portugez (Portugez BR)

Krishtlindje 2021

Portugeze (Portugeze PT)

Krishtlindje 2021

Tagalogisht (filipinisht)

Krishtlindje 2021

اردو (urdu)

Krishtlindje 2021

中文 (中国) (Kinezisht - Thjeshtuar)