Çfarë ka të re në sezonin 5?

Konkursi i ri global i familjes.fitimi

A mundet kombi juaj të fitojë konkursin tonë të ri global?

Fitoni pikë në sfidat javore dhe nxisni kombin tuaj në krye të tabelës sonë ndërkombëtare.

Çdo javë do të ketë një sfidë të re.

Ndihmoni vendin tuaj duke përfshirë miqtë dhe familjen tuaj.

race image

Në qendër të vëmendjes sportive

Çdo javë do të përqendrohemi në një sport të ndryshëm dhe një atlet frymëzues që e luan atë. Atletët kapërcejnë sfidat në kohë të vështira për të përfunduar garën. Shpresojmë që këto histori do t'ju frymëzojnë për të drejtuar garën tuaj të jetës.

John Akhwari 400